SIK SORULAN SORULAR
SIK SORULAN SORULAR
BİZE YAZIN
BİZİ ARAYIN

Baslık Açıklama
Ne kadar gelir elde edebilirim? Bir öğretmen olarak, meslektaşlarımın ihtiyaçlarını en iyi benim anlayabileceğime inanıyorum. Onların işlerini kolaylaştıracak, ders verme süreçlerini verimli hale getirecek bir ürün tasarlamak istiyorum. Tasarım sürecinde, eğitim alanındaki en önemli sorunlara odaklanıp, bu sorunları çözecek pratik ve yenilikçi bir ürün oluşturmayı hedefliyorum. Ürünün geliştirilmesinin ardından, kalitesini ve nasıl bir ihtiyaca cevap verdiğini vurgulayan güçlü bir tanıtım kampanyası planlayacağım. Başarılı bir tanıtım, ürünün ilgi çekmesini ve geniş kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlayacak. Planının etkili olması için, öncelikle meslektaşlarım arasında bir ihtiyaç analizi yaparak, ne tür araçlara veya materyallere en çok ihtiyaç duyduklarını belirlemeyi planlıyorum. Ardından bu ihtiyaçları karşılayacak, aynı zamanda yenilikçi ve kullanıcı dostu bir ürün geliştirmeye yöneleceğim. Bu süreçte, eğitim teknolojilerinden en yeni pedagojik yaklaşımlara kadar geniş bir araştırma yapacağım. Ürün hazır olduğunda, etkili bir pazarlama ve tanıtım stratejisi geliştireceğim. Bu strateji, sosyal medya kampanyaları, eğitim blogları üzerinde konuk yazarlıklar, eğitim fuarlarına katılım gibi çeşitli yöntemler içerebilir. Amacım, ürünün faydalarını ve nasıl bir sorunu çözdüğünü mümkün olan en geniş öğretmen kitlesine ulaştırmak. Son olarak, ürün satışından elde edilen gelir, birbiriyle doğru orantılı olarak artacak. Bu yüzden, hem ürün kalitesinin hem de tanıtım faaliyetlerinin başarılı olması kritik öneme sahip. Ürüne duyulan güven ve memnuniyet arttıkça, daha fazla öğretmenin dikkatini çekip, ürünün kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyorum. Bu yolculukta hem meslektaşlarımın işlerini kolaylaştırmak hem de eğitim kalitesine katkıda bulunmak istiyorum.
Planımı kimler kullanacak? Planınızı her öğretmen kullanabilir ancak bir yaş grubu belirlemeniz gerekmektedir. Yukarıdaki içeriği inceleyip, anlaşılır ve düzgün bir Türkçe ile yazınız.
Örnek gelir hesabı? Sisteme üyeliklerimizin fiyatlarını biraz düşürmeyi planlıyoruz ve yeni fiyatın 70₺ civarında olmasını öngörüyoruz. Bu üyelik fiyatının üzerine sizin planınızın maliyeti eklenecek; yani 70₺'lik sisteme üyelik ücretine ek olarak sizin planınız için 60₺ daha eklenerek, kullanıcılara toplamda 130₺'ye üyelik sunulacak. Planınızın kullanım miktarına göre ödeme alacaksınız. Örnek vermek gerekirse, eğer 100 adet satış gerçekleşirse, KDV hariç geliriniz 6000₺ olacak. Bu tutardan 1080₺ KDV düşüldüğünde, net olarak elinize geçecek tutar 4920₺ olacaktır.
Ek gelir? Bir öğretmen sistemimize üye olup, farklı eğitim planlarından dört adet satın aldı diyelim. Bu planlar arasında sizin hazırladığınız A Planı da yer alıyor. Ancak öğretmen, kendi tercihi olarak başka bir planı (B Planı) kullanmaya karar verdi. Böyle bir durumda, öğretmenin hesabında sizin planınız da bulunuyor olsa da, esas olarak başka bir planı kullanıyor olması sebebiyle, sizin planınız için belirlediğiniz ikincil (yedek veya alternatif) plan ücretini kazanıyorsunuz. Daha basit bir ifadeyle, Zeynep isimli öğretmen bizim sistemimizden bir üyelik alarak hesabına dört farklı eğitim planı ekledi. Bu planlardan biri sizin A Planınız. Ancak, Zeynep öğretmen ana olarak B Planını tercih ediyor ve bu planı düzenli olarak kullanıyor. Yine de hesabında sizin A Planınız da bulunmaktadır ve bu plan üzerinden hoşuna giden bazı etkinlikler kullanıyor. Bu durumda, A Planınız için önceden belirlemiş olduğunuz ikincil plan ücretini sizin hesabınıza yatırıyoruz. Bu ödeme sistemi, öğretmenin sizin planınızı ana plan olarak kullanmasa bile, planınızdan faydalandığı için size bir gelir sağlamaktadır.
Baslık Açıklama